Maker van documentaires, bedrijfs- en portretfilms

Welkom op mijn website! Ik zal op deze pagina iets meer over mijzelf vertellen.

Ik ben dus Marjolein Overdevest. Ik ben 22 jaar en ik volg de opleiding Media en Entertainment Management. Deze opleiding heb ik gekozen omdat het een brede opleiding is waarmee ik later alle kanten op zou kunnen, ook al weet ik nu al wat graag zou willen doen. Ik heb namelijk sinds ik nog kleiner was dan dat ik nu ben de droom gehad om films te maken en hier mijn beroep van te maken.

Naast studeren heb ik ook nog hobbies; Muziek maken (saxofoon en gitaar), tuinieren en hardlopen.

Kort samengevat;

Ik ben een creatieve HBO-studente, gecertificeerd productieassistente, filmliefhebber en -maker van korte documentaires, bedrijfs- en portretfilms.

—————————————————————————————————————–

BEKIJK MIJN ZELFPORTRET!

Om mezelf te kunnen voorstellen aan u, heb ik een korte introductiefilm gemaakt. Een zelfportret.

Dit is de presentatie die ik heb gehouden tijdens het schoolproject ‘Het Merk ‘Ik”. De bedoeling was om niet alleen in het verhaal naar voren te laten brengen wie je bent en waar je voor staat, maar ook in de vormgeving. De presentatie heb ik dus zo gemaakt, dat het net een film leek. Met aftiteling en (live!) voice over. Ik heb leuke reacties gehad op de presentatie en omdat ik zoveel plezier heb gehad aan het maken ervan, besloot ik om er een echt filmpje van te maken. En die met het internet te delen.

—————————————————————————————————————–

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA!

Bekijk mijn oude filmpjes en kleine/tussendoor projecten op YOUTUBE. Of bekijk korte docu’s (inclusief portretfilms) en films die ik (in opdracht) gemaakt heb, op VIMEO. Verder ben ik te volgen op INSTAGRAM en natuurlijk ook op FACEBOOK.

—————————————————————————————————————–

VOOR VRAGEN, NEEM GERUST CONTACT OP

Wilt u een promotiefilm voor uw bedrijf? Of kent u een bijzonder persoon waar een portret van gemaakt moet worden? Stuur mij een mailtje door onderstaand formulier in te vullen, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.